6 voordelen van hordeuren en horren voor thuiswerkers!

woensdag 21 juli 2021 -

deurhor

Bzzzzzz.....

BZZZZZZ!

Ken je dat?

Zit je lekker te werken, is er een mug of bromvlieg in je kantoortje!

Ik heb er regelmatig last van, en het bewijs zijn de doodgeslagen vliegen op het raam van mijn kantoortje.

Hordeuren en horren: zowel frisse lucht als beschermd tegen insekten!

Tegelijkertijd hecht ik erg aan frisse lucht en ventilatie. Het kabinet heeft elke dag goed luchten zelfs toegevoegd aan het lijstje met aanbevelingen in verband met corona.

Dus hoe kun je jouw thuiswerkplek goed ventileren en luchten zonder dat er allerlei irritante beestjes binnenkomen?

Met horren en hordeuren natuurlijk!

Dus hieronder 10 voordelen van hordeuren en horren.

6 voordelen van hordeuren en horren

  1. Met een hordeur voorkom je dat er insekten het huis binnenkomen, maar je hebt tegelijkertijd wel frisse lucht en ventilatie.
  2. Deurhorren werken veel beter tegen insekten en vliegen dan bijvoorbeeld insektengordijnen. Ik heb er meerdere geprobeerd, maar er komen toch vaak nog beestjes door naar binnen. Zo kocht ik ooit zo'n insektengordijn met in het midden een gordijn. Het klonk echt ideaal, en zou ook handig zijn voor huisdieren. Maar in de praktijk bleek het een grote miskoop helaas.
  3. Horren en hordeuren zorgen ervoor dat je niet afgesloten zit van de rest van je gezin. Zeker als kinderen thuis zijn, en je nog even wat moet werken, is dat belangrijk. Je moet dan toch een oogje/oortje in het zeil houden! Met een hordeur sluit je jouw thuiswerkplek enigszins af van de buitenwereld, maar wel met de mogelijkheid van contact.
  4. Zeker als je een praktijk hebt waarbij je mensen begeleidt, zoals bijvoorbeeld coaching, kunnen emoties soms hoog oplopen. Ook in zo'n geval is een hordeur prettig. Het laat frisse lucht binnen, maar geeft tegelijkertijd toch ook een gevoel van bescherming van de buitenwereld.
  5. Als je kiest voor een mooie hordeur, dan kan hij zelfs extra cachet geven aan je werkruimte. Een goede hor, zorgt voor toegevoegde waarde aan je huis. Zo hebben hordeuren plisse een chique uitstraling. En wist je dat je zelfs plissé horren hebt voor een schuifpui?!
  6. Er zijn horren voor elke type raam en deur! Zo hebben mijn man en ik een hor voor een tuimelraam op onze zolderslaapkamer. Maar er zijn ook horren voor ramen die naar binnen draaien, of juist voor ramen die naar buiten draaien.
hordeur
Voorbeeld hordeur!

Samenvattend


Ik werkte ook al thuis voor de coronacrisis, en ik ken het belang van een goede thuiswerkplek dus maar al te goed.

Hordeuren zijn belangrijk voor een goede werkplek, want ze bieden je de mogelijkheid van ventilatie en frisse lucht en houden tegelijkertijd irritante beestjes zoals vliegen en muggen tegen.

Zo kun jij tenminste ongestoord en prettig werken!


Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.