Calimeromarketing 3.0

zondag 1 maart 2020 -
calimeromarketing

Dit is alweer de derde uitgave van Karin Romme's boek Calimeromarketing.

Calimeromarketing richt zich heel specifiek op de kleine ondernemer. Op de zzp-er! En daar zijn er heel wat van onder moeders. Alleen al hier op Het Moederbedrijf vind je vele moeders die als zzp-er werken.

Calimeromarketing 3.0


Calimeromarketing 3.0 is de moeite waard, omdat het helemaal geup-date is. Want er verandert veel! Zo schrijft Karin Romme dat in 2012 het aantal bedrijven met maximaal 10 mensen gegroeid was tot 94%.

De Vuurtoren Theorie


Voor wie terugschrikt voor termen als marketing en netwerken, zal Karin Romme's vuurtorentheorie fijn zijn.

'Je kunt proberen als ondernemer een vuurtoren te worden die ene lichtbundel met jouw kennis, visie en persoonlijkheid laat schijnen over het hele gebied waar jouw ideale klanten vandaan kunnen komen. Dan hoef je hen alleen nog maar de weg naar jouw bedrijf te wijzen.'
Ondanks de update is Calimeromarketing 3.0 toch alweer een beetje achterhaald. Karin Romme heeft het namelijk over de profielfoto's in de Google zoekresultaten. Die gebruikt Google inmiddels niet meer.

Conclusie over Calimeromarketing 3.0


Calimeromarketing 3.0 is een aanrader voor kleine ondernemers die op zoek zijn naar informatie om zichzelf in de markt te zetten.

Praktische informatie


Calimeromarketing 3.0 is voor 22,50 te koop bij bol.com

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.