Wahms in de auto

zondag 1 maart 2015 -

Als Wahm, moeder die werkt vanuit huis, en zo betaald werk combineert met gezin en huishouden, is het belangrijk je tijd nuttig te gebruiken.

Dus stel dat je naar een klant moet, en je komt in de file terecht. Dan kun je duimen gaan zitten draaien, tot je weer verder kunt rijden. Maar je kunt natuurlijk ook gaan werken. Of je moet je kind ophalen van balletles, en hebt afgesproken dat ze naar de auto komt. Terwijl je wacht kun je misschien even werken aan een belangrijk artikel.

En dankzij allerlei nieuwe snufjes zijn er diverse onderdelen die van je auto een rijdend kantoor kunnen maken!

Handige onderdelen voor je auto om je leven makkelijker te maken

 • De meeste auto's hebben tegenwoordig een usb-poort. Met die usb-poort zorg je er voor dat je smartphone niet ineens uitvalt tijdens een belangrijk telefoontje.
 • Maar als je wat wilt werken op je laptop heb je misschien aan de usb-poort niet genoeg. Dan is het goed om te weten dat er speciale usb-adapters te koop zijn die ook je laptop prima in bedrijf houden. Zo'n adaptor zorgt ervoor dat je verbonden blijft met het internet. Ook als je langere tijd in je auto zit.
  usb-adaptor
  Voorbeeld van een usb-adaptor
 • GPS. Oké GPS is waarschijnlijk niet per sé nodig voor je werk als Wahm. Maar GPS in je auto zorgt er wel voor dat je niet verdwaalt, en zo nuttige tijd verspilt met zoeken naar je bestemming.
 • Een stuurwiel/bureau. Wil je iets schrijven, en heb je een vlak oppervlak nodig? Er zijn speciale plankjes te koop, die je aan je stuur bevestigd. Zo creëer je een handig bureau in je auto.
 • Schootbureau. Er zijn ook speciale plankjes/bureau's die je simpelweg op je benen legt. Vergelijkbaar met zo'n dienblad speciaal voor in bed.
  werken in de auto
 • Ook aan de kinderen is gedacht! Er zijn speciale steunen te koop die je aan de hoofdsteun bevestigt van de voorstoelen in je auto. En daarop kun je heel makkelijk een draagbare dvd-speler zetten. Zo kunnen je kinderen zich makkelijk vermaken tijdens langere reizen. Of als een verjaardagsfeestje uitloopt, en het kleine broertje moet wachten tot zijn zus eindelijk komt.


Werken in de auto


Werken in de auto doe je natuurlijk niet tijdens het rijden! Dat is veel te gevaarlijk. Maar als je toch moet wachten, kun je dus prima wat werk doen in de auto. Een grote sta-in-de -weg is vaak het stuur van je auto. Dat zit in de weg. Je kunt natuurlijk zo'n stuurwiel bureau gebruiken en van de nood een deugd maken. 

Maar een andere oplossing is op de achterband gaan zitten. Schuif die helemaal naar achteren, en de passagierstoel helemaal naar voren. Zo creëer je maximale ruimte.

Of je doet het zoals de mevrouw in de foto, bovenaan in deze post! De benen uit het raam, en werken maar!

In de webwinkel OnderdelenWebshop24 vind je allerlei onderdelen voor auto's. Want zo'n rijdend kantoor, wil je natuurlijk wel rijdend houden!

auto


Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.