Wahms en hun autobanden

donderdag 27 maart 2014
Werken vanuit huis wil niet per sé zeggen dat je de hele dag thuis bent.

Afhankelijk van je bedrijf moet je naar gesprekken met klanten rijden, voorraden inkopen, bijeenkomsten met collega's om ervaringen uit te wisselen etc. En als Wahm (Work At Home Mom) moet je vaak nog steeds je kinderen naar allerlei clubjes en afspraken rijden.

Wahms hebben goede autobanden nodig


Dat betekent dat je als moeder en WAHM een goede en veilige auto nodig hebt. Zeker in de winter, als het sneeuwt en de wegen glad zijn. De juiste autobanden zijn van wezenlijk belang, en dat moet niet onderschat worden. Je autobanden zijn immers je enige contact tussen de auto en de weg. De plek waarmee een autoband de weg raakt, is ongeveer zo groot als een briefkaart. Dat is eigenlijk best weinig! Zorg er dus voor dat dit kleine contact met de weg télt.

Autobanden zijn net moeders  • De autobanden ondersteunen het gewicht van  auto

  • Autobanden vangen de schokken van de weg op

  • De autobanden maken rijden en remmen mogelijk

  • Door met je stuur de positie van de autobanden te veranderen, kun je in een bepaalde richting rijden

Als je er over nadenkt lijken autobanden dus eigenlijk veel op een moeder! Zowel moeders als autobanden bieden ondersteuning, vangen klappen en schokken op, maken goed functioneren mogelijk en helpen richting te geven : )

Soorten autobanden


En net zoals je moeders hebt die parttime buitenshuis werken, fulltime buitenshuis werken, thuisblijfmoeders en wahms, zo heb je ook meerdere soorten autobanden. Drie om precies te zijn.

  1. All weather banden: compromis tussen zomer- en winterbanden

  2. Zomerbanden: voor hogere temperaturen

  3. Winterbanden: voor lagere temperaturen

Wintersport: all weather banden niet genoeg!


Afgezien van het dagelijks reilen en zeilen van je bedrijf en je gezin, gebruik je je auto vast ook voor vakanties. Als je echt op wintersport gaat in de bergen, kun je volgens de ANWB het beste echt kiezen voor winterbanden. All weather banden zijn in Nederland wel oké in de winter, maar niet in wintersportgebieden.

In onderstaand filmpje wordt pijnlijk duidelijk hoe zomer- en winterbanden verschillen!Heb je weinig tijd of interesse om je te verdiepen in autobanden? Dan kun je autobanden ook hier bestellen!

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.