Een goede nachtrust is belangrijk als Wahm!

woensdag 20 februari 2013 -
Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Matrastopper

Voor de Prinses op de Erwt had het misschien geen verschil gemaakt, maar door een topmatras of topdekmatras op je gewone matras te leggen voeg je een nieuwe laag toe, en verbeter je op een goedkope manier je ligcomfort!

Topmatras: wat is dat?


Een topmatras, ook wel oplegmatras of matrastopper genoemd, is feitelijk een dunne matras. Eigenlijk plaats je dus een matras op een matras. Net zoals bij een standaard matras kan een topdekmatras uit diverse soorten materiaal worden gemaakt. Veel toegepaste materialen zijn polyether schuim, koudschuim, latex en traagschuim. Als alternatief wordt ook wel wol gebruikt als vulling.

Topmatras: de voordelen


Een topmatras kan handig zijn als je de naad tussen twee matrassen wilt wegwerken, of om de levensduur van je dikke matras te verlengen. Of je oude matras heeft misschien van die irritante kuilen en 'drukpunten': die kun je makkelijk wegwerken met een topmatras.

ClimaBest Matrastopper


Als je voor een topmatras kiest, dan is een Climabest matrastopper een aanrader. Climabest staat namelijk voor intelligente slaaptechnologie. De Vifit traagschuim vulling past zich aan je lichaamsvormen aan en werkt drukverlagend én drukverdelend! Ook prettig om te weten is dat de ClimaBest matrastopper een ventilerende bovenlaag heeft, zodat je niet de hele nacht ligt te broeien!

De voordelen van de ClimaBest matrastopper op een rijtje:

  • Drukverlagend

  • Comfort verhogend

  • Ventilerend

  • Hygiëne bevorderend

  • Matras beschermend

En laten we wel wezen: als moeder die haar bedrijf vanuit huis runt, heb je een goede nachtrust wel nodig!

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.