Thuiswerken: wat trek ik aan?

maandag 28 januari 2013 -
Veel moeders runnen hun bedrijf vanuit huis.

Als je vanuit huis werkt, betekent dat vaak dat niemand je overdag ziet. En dan kun je je afvragen: moet je je als work at home mom dan nog netjes aankleden? Of kun je gerust de hele dag in je joggingpak of, zoals de mevrouw op het plaatje, in een handdoek, rondlopen?

Daphne Deckers versus Susan Smit: slons versus netjes aangekleed


Het grappige is dat Susan Smit en Daphne Deckers, allebei ooit fotomodel en nu schrijver, hier verschillend op antwoorden. Daphne Deckers is thuis naar eigen zeggen een slons, maar Susan Smit kleedt zich tot in puntjes aan, zelfs als ze de hele dag achter haar computer zit te werken.

Thuiswerken in nette kleding heeft mijn voorkeur


Ik hoor bij het kamp van Susan Smit. Als ik de hele dag in een joggingpak ga lopen en werken, dan ga ik me lamlendig en slordig voelen. Ik kleed me dus altijd netjes aan. Nou is netjes bij mij een rok met Uggs, en dat vind misschien niet iedereen mooi, maar voor mijn gevoel ben ik dan echt aangekleed.

Leuke kleding


Als je op een makkelijke manier wilt rondneuzen naar leuke kleding, dan is de bekende webshop van www.zalando.nl een goede optie. Het assortiment is enorm van schoenen tot kleding. Maar ook voor sportkleding kun je er terecht, en mijn persoonlijke favoriet: ze kopen er zelfs Uggs!

En voor het ultieme avondje uit, na een dag hard (thuis)werken kun je er kiezen uit mooie galajurken.

1 opmerking

  1. Ik moet eerst de kindjes naar school brengen, dus ben altijd al redelijk 'presentabel' als ik begin te werken. Maar als mijn man ze brengt, dan durf ik al weleens in mijn pyama aan de slag te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.