Opinieland: geld verdienen vanuit huis door je mening te geven

donderdag 14 maart 2024 -
geld verdienen met opinieland
Geld verdienen vanuit huis door je mening te geven? Dat kan met Opinieland.

Hieronder mijn ervaringen met Opinieland

Wat is Opinieland? 


Opinieland is een online enquête platform waarmee je geld kunt verdienen door je mening te geven. En dan kun je denken aan diverse onderwerpen, producten en diensten.

Opinieland is een platform dat werkt als een tussenpersoon tussen bedrijven die marktonderzoek willen uitvoeren en consumenten die bereid zijn hun mening te delen. 

Ze brengen vraag en aanbod bij elkaar. Bedrijven krijgen waardevolle informatie, en de mensen die hun mening geven krijgen geld. 

Hoe werkt Opinieland


Geld verdienen met Opinieland is aangenaam simpel. Je registreert je gratis en daarna krijg je toegang tot allerlei enquetes die beschikbaar zijn om in te vullen.

De enquêtes variëren in onderwerp en lengte, afhankelijk van de behoeften van de adverterende bedrijven. Als je een enquete hebt ingevuld krijg je hiervoor punten. Die punten kun je vervolgens inwisselen voor geld, cadeaubonnen of andere beloningen, afhankelijk van de beschikbare opties. 

Opinieland betaalt uit in:

 • Apple Gift Card
 • Zalando
 • Paypa
 • Virtual Mastercard
 • Bol.com
 • amazon.nl
 • VVV Online cadeaucode
 • Primark
 • Uber Voucher
 • De Bijenkorf
 • Airbnb Netherlands

geld verdienen met opinieland


Je wordt er niet rijk van!


Let op: hoewel je dus geld kunt verdienen met Opinieland word je er zeker niet rijk van. Ik vind het soms best veel tijd kosten om zo'n enquete in te vullen en het betaalt niet heel veel. Het is echt een kwestie van doorzetten en denken: 'Vele kleintjes maken een grote'. Soms houd ik mezelf bijvoorbeeld voor: 
'Ik heb toch mooi weer een kopje koffie bij de Hema bij elkaar verdiend!' 

Geld verdienen met Opinieland is dus wel iets waar je tijd en geduld voor nodig hebt. 

Hoe verdien je maximaal met Opinieland?


Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je inkomsten met Opinieland te maximaliseren.
 1. Zorg ervoor dat je jouw profiel zo volledig mogelijk is ingevuld. Dit vergroot namelijk de kans op geschikte enquetes. 
 2. Controleer regelmatig je account op nieuwe enquêtes. Omdat enquêtes vaak beperkte capaciteit hebben, is het belangrijk om snel te reageren wanneer er nieuwe beschikbaar komen. 
 3. Wees eerlijk bij het invullen van enquêtes. Bedrijven zijn op zoek naar echte meningen en uw eerlijke feedback is van onschatbare waarde.
 4. Verwacht niet dat u snel grote sommen geld zult verdienen. Het opbouwen van een aanzienlijk inkomen kost tijd en consistentie. 

Mijn conclusie over Opinieland


Geld verdienen met Opinieland is een haalbare en interessante optie voor mensen die graag geld willen verdienen vanuit huis. Door je mening te delen over diverse onderwerpen en producten verdien je geld, en je draagt ook nog eens bij aan waardevol marktonderzoek.

Maar het zijn geen grote bedragen, en het is dus niet zo dat het een 'gewone' fulltime baan kan vervangen.

Wat zijn jouw ervaringen met Opinieland?

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.