Promoot je bedrijf via de sportclub van je kind(eren)

donderdag 12 oktober 2017 -
promoot je bedrijf
Als moeder met een eigen bedrijf ben je in een hele handige positie.

Je komt namelijk hoogstwaarschijnlijk wekelijks in aanraking met sportclubs. En die zitten vaak te springen om sponsors! Bijvoorbeeld voor een sponsorloop.  Bij sportclubs komen veel mensen, en dus bieden ze een kans voor promotie en marketing van jouw bedrijf.

Dus de volgende keer dat je staat te kleumen op het voetbalveld, of juist bijna flauw valt aan de rand van een heet zwembad denk dan eens hier aan:

Word sponsor van het sportclubje van je kind en promoot zo jouw bedrijf!

 Promoot je bedrijf via de sportclub(s) van je kind!


Je kunt je bedrijf op twee manieren promoten bij de sportclubs van je kinderen:


Zet je bedrijfsnaam en logo op kleding, spullen en je auto


Zet je bedrijfsnaam op kleding en spullen en trek die aan als je gaat kijken naar de prestaties van je kind. Is er bijvoorbeeld weer eens een voetbalwedstrijd op een regenachtige zaterdag? Laat dan van te voren een paraplu bedrukken bij Topgiving.nl en ga er mee langs de kant staan kijken. Zorg voor een paar extra paraplu's voor ouders die vergeten zijn een paraplu mee te nemen. Of een wegwerp poncho met jouw bedrijf er op.

Niet alleen zullen ze je dankbaar zijn, ze zien ook meteen je bedrijfsnaam en logo. Gebruik ook de auto waarmee je je kinderen van hot naar her rijdt als promotiemiddel: zorg dat je bedrijfsnaam op die auto staat. Zo maak je jezelf zichtbaar.

Sponsor de sportclub van je kind


Sponsor de sportclub van je kind met geld in ruil voor promotie. Denk aan voetbalshirts met de naam van jouw bedrijf er op! Als sponsor van een sportclub kun je bekendheid krijgen en goodwill kweken. De andere ouders zullen het bijvoorbeeld sympathiek vinden dat jij de sportclub waar ook hun kinderen gebruik van maken financieel ondersteunt!

Kijk natuurlijk wel even wat de sponsoring je praktisch oplevert naast de dankbaarheid van de sportclub. Denk aan:

  • Link naar je website op de site van sportclub
  • Reclamebord langs het veld
  • Shirtreclame
  • Gratis advertentie in het clubblad

Conclusie


Als moeder met een eigen bedrijf ben je in een positie waarin je je bedrijf goed kunt promoten. Help de sportclubjes van je kinderen, en kweek tegelijkertijd bekendheid en goodwill voor je bedrijf!

Lees ook Hoe promoot je je bedrijf?

Wil je zelf ook wel sporten en bijvoorbeeld beginnen met hardlopen, maar weet je niet goed hoe? Lees dan eens Hardlopen met Evy!

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.