Boektip: Calimeromarketing

maandag 2 oktober 2017 -

Heb je een eigen bedrijf, of wil je een bedrijf beginnen? Ben je freelancer of zzp'er? En wil je weten hoe je jezelf, en je bedrijf kunt laten zien aan de wereld? Dan is het boek Calimeromarketing 2.0 door Karen Romme, echt iets voor jou.

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig boeken die ik graag in mijn boekenkast zet: de meeste leen ik tot volle tevredenheid in de bibliotheek, en breng ze daarna zonder moeite weer terug.

Netwerken nieuwe stijl

Maar Calimeromarketing 2.0 sta ik node weer af. De naam van het boek is veelzeggend: het is speciaal geschreven voor kleine ondernemers met vaak een klein budget. Uitgangspunt van schrijfster Karen Romme is dat de strijd om de klant op internet wordt gestreden.

'Door op internet optimaal vertegenwoordigd en actief te zijn, kun je met tijd, creativiteit en een beperkt budget de strijd om de klant winnen van je grotere concurrenten.'

Als iemand die netwerken in de zin van borrels bezoeken, en mezelf 'verkopen' vreselijk vind, en ook niet goed kan, is Calimeromarketing balsem voor de ziel! Want netwerken op internet, dát kan ik wel!

Ik vind dit boek een echte aanrader!

Praktische informatie

Calimeromarketing 2.0 is voor 19,95 te koop bij Bol.com, en tweedehands vanaf 15,50.

Calimeromarketing.nl

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.