Internetgodinnen: hoe start je een webshop?

zondag 3 juli 2016 -

Voor iedereen die een webwinkel wil beginnen, of speelt met die gedachte, vind ik Suzan Eikelenstams boek Internetgodinnen, een absolute aanrader!


Webshops als valide carrièrekeuze


Zeker na het negatieve, verbale geweld van Marianne Zwagermans boek Een webshop is geen carrière is het prettig een boek te lezen waarin webshops worden neergezet als wel degelijk een valide carrièrekeuze.

Welke stappen moet je zetten voor een succesvolle webshop?


Maar om uit te stijgen boven hobbyniveau, is er natuurlijk wel werk aan de winkel! En welke stappen nodig zijn om je kansen op een succesvolle webshop te vergroten, wordt door Eikelenstam in heldere, informatieve taal beschreven. En dankzij de persoonlijke verhalen van vrouwen die dit al gelukt is, wordt het niet saai of gortdroog maar leest het prettig weg. Je leest onder andere het verhaal van de vrouw achter kleertjes.com!

Beeld van de opkomst van e-shopping


Ik ben helemaal niet van plan een webshop te beginnen, want ik ken mijn beperkingen, maar vond dit boek toch erg leuk om te lezen. Het schetst bovendien een beeld van de opkomst van 'e-shopping' als de manier van winkelen van de toekomst. Blijkbaar groeit deze sector jaarlijks met maar liefst 20%!

Kortom, ik vind Internetgodinnen echt een aanrader. Na het lezen van dit boek, ben je beslist een heel stuk verder op het pad naar een succesvolle webshop.

Praktische informatie over Internetgodinnen


Internetgodinnen is bij Bol.com te koop voor 15,95 en wordt tweedehands aangeboden voor 14,50. Ook is het digitaal verkrijgbaar voor 12,50.

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.