Wat zegt je smartphone over jou?

donderdag 28 mei 2015 -
smartphone

Als Wahm, oftewel een vrouw die haar eigen bedrijf runt en dit combineert met haar kind(eren) is een smartphone een must-have.

Smartphone biedt flexibiliteit voor Wahms


Want een smartphone biedt flexibiliteit vanwege de vele mogelijkheden die hij biedt. Je kunt er snel een klant mee bellen, een offerte versturen, of checken een klant al betaald heeft. En dat zijn nog maar drie dingen die je met je smartphone kunt doen. Er zijn nog veel meer handige functies.

Welk type smartphone je hebt zegt iets over jou als vrouw en als ZZP-er. Heb je een wat ouder model zoals bijvoorbeeld een iPhone4, dan geeft dit een andere uitstraling dan het nieuwste model iPhone6. Het is goed je hiervan bewust te zijn. Zeker als je bij klanten komt.

Wat jouw merk smartphone zegt over jou


Er zijn  verschillende onderzoeken gedaan naar wat een merk smartphone zegt over de gebruiker. Laten we eens een paar stellingen op een rijtje zetten!

  • Heb je een iPhone? Dan is de kans groot dat je creatief bent.
  • Mensen met een Blackberry zijn vaak succesvol en verdienen veel.
  • Mensen met een smartphone van het merk LG houden van zombie films.
  • Apple smartphone gebruikers zijn geïnteresseerd in Brad Pitt.
  • Android smartphone gebruikers dragen vaak t-shirts met grappige teksten.

Nou kun je bij deze stellingen natuurlijk flink wat vraagtekens bij zetten! Maar grappig zijn ze wel. En ook al zijn deze stellingen wellicht nonsens, feit is wel dat je natuurlijk niet voor niets voor een bepaald merk smartphone kiest. 

Wat zegt je smartphone hoesje over jou?Behalve het merk en type smartphone speelt ook het smartphone hoesje een belangrijke rol bij je uitstraling. Heb je een hoesje met lieve bloemetjes? Of ga je juist voor zwart, strak en zakelijk?

Hier onder zie je drie heel verschillende smartphone hoesjes. Het ene heeft een stoere, rustieke uitstraling. Het andere zakelijk. Het derde hoesje oogt romantisch en is bijvoorbeeld prima voor iemand die zaken doet met een winkels als King Louie.
SMARTPHONE HOESJE
Rustieke uitstraling
smartphone hoesje
Zakelijke uitstraling

Romantische uitstraling

Afhankelijk van de look en feel die je wilt uitstralen kies je voor het een of juist voor het ander. Met een bloemetjes hoesje om je smartphone kom je anders over dan met een zakelijk hoesje. iPhone 6 hoesjes zeggen iets anders dan Alcatel hoesjes.

Conclusie over smartphone hoesjes


Kies het smartphone hoesje dat jij mooi vindt, maar doe dit wel met beleid! Wees je bewust dat je smartphone en je smartphone hoesje iets zeggen over jou als zakenvrouw.

Zorg dat het zegt wat jij wílt dat het zegt!

En heb jij een screenprotector?


Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.