Wahms en hun smartphones!

woensdag 11 februari 2015 -
Smartphones en Wahms!
Smartphones en Wahms
Eén van de grote voordelen als moeder die vanuit huis werkt is dat je telefonisch goed bereikbaar bent. Je bent immers thuis? En dus kun je klanten direct te woord staan.

Hoewel?

Als je kinderen slapen, of naar school zijn kun je rustig een telefoongesprek voeren. Maar als ze thuis zijn, is het een stuk lastiger.

Niet alleen is er dan meer lawaai in huis, maar ook hebben kinderen de gewoonte om je dingen te vragen als je aan de telefoon bent.... Het kan dan wel eens lastiger zijn om professioneel en beheerst over te komen. Zeker als er om je heen gekrijst en gegild wordt.

Vind je thuis bellen niet fijn? Dan kan een smartphone uitkomst bieden. Daarmee kun je immers altijd en overal bellen. Of als je thuis bent, een flink eind van het lawaai weglopen.

Smartphone kopen: waar moet je op letten?


Als je een smartphone koopt heb je verschillende mogelijkheden
  1. Prepaid abonnement: geen vaste kosten. Je betaalt van te voren een bepaald bedrag. En daarmee kun je bellen tot het op is.
  2. Sim only abonnement: een abonnement zonder smartphone er bij
  3. Abonnement met smartphone
Als je veel belt is een prepaid abonnement niet aan te raden. Het zal je maar gebeuren dat je beltegoed op is, midden in een zakelijk gesprek. Zo gauw je meer dan 30 minuten per maand belt, ben je voordeliger uit met een mobiel abonnement. En al helemaal als je ook wilt internetten met je smartphone.
Stel je moet met je kind naar zwemles. Dan zit je al gauw een half uur te wachten. Dat half uur kun je mooi gebruiken om wat email af te handelen. Maar dan heb je dus wel internet nodig!

Mobiel abonnement: sim only of met een smartphone


Een sim only abonnement is een goede optie als je erg tevreden bent over je huidige smartphone en eigenlijk geen nieuwe wilt. Met een sim only abonnement koop je dan echt alleen het abonnement. En je gebruikt daarbij je oude smartphone.

Het leuke aan een abonnement mét smartphone is dat je dan vaak het nieuwste model smartphone er bij krijgt.

Conclusie


Als je een smartphone koopt ga dan voor jezelf na waarvoor je hem wilt gebruiken, en hoeveel je er mee denkt te gaan bellen. Bel je meer dan 30 minuten per maand dan is een mobiel abonnement het voordeligst.

Houd je van het nieuwste model smartphone? Dan is een abonnement smartphone het leukst. Ben je tevreden met je huidige smartphone? Kies dan voor sim only.

Extra voordeel van een smartphone is dat er allemaal handige apps voor zijn die je leven als Wahm makkelijker maken!

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.