Geld verdienen als prijspeiler voor de consumentenbond

zondag 6 september 2015 -

Ik stond al heel lang ingeschreven bij Multi-Value.org als mystery shopper. Maar ik deed eigenlijk zelden opdrachten, omdat de rol van mystery shopper mij doet trillen in mijn Birkenstocks/Uggs.

Prompt weet ik dan niet meer hoe ik mij 'natuurlijk' moet gedragen, en het voelt alsof er op mijn voorhoofd in neongele letters staat geschreven: 'Mystery Shopper'.

Prijspeiler


Maar toen kreeg ik van hen een opdracht voor een klus als prijspeiler. Als prijspeiler ga je naar een bepaalde winkel en noteert daar de prijzen van een aantal opgegeven producten in een spreadsheet. Je meldt je bij binnenkomst ook gewoon bij een medewerker als prijspeiler, en gaat aan de slag.

Voor zo'n drie kwartier werk krijg je 17,50. Ik vond het een erg leuke ervaring!

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.