Maak van je webwinkel een succes

zondag 19 maart 2017 -

Er wordt nog wel eens minachtend gedaan over vrouwen die een webwinkel hebben.

Zo'n webwinkel wordt dan gezien als 'Spielerei' en niet meer dan een leuke bijverdienste. Marianne Zwagerman schreef er zelfs een boek over met de veelzeggende titel: 'Een webshop is geen carrière'. Maar wie serieus een webshop wil starten kan terecht bij Annelies Verhelsts boek maak van je webwinkel een succes.

Geen 'cupcake' boek over webshop beginnen


Dit boek komt duidelijk niet uit het 'roze' of 'cupcake' circuit, en hanteert een zakelijke, serieuze toon. Op overzichtelijke wijze wordt alles waaraan je moet denken als je serieus een webwinkel wilt starten op een rijtje gezet, en ter illustratie zijn er interviews met bekende, succesvolle webwinkel eigenaren zoals Wehkamp.nl en Bol.com.

De ondertitel van maak van je webwinkel een succes is dan ook 'Leer van de ervaring van anderen'. En tips en informatie van succesvolle ervaringsdeskundigen zijn natuurlijk goud waard.

Maak van je webwinkel een succes: opbouw boek


Het boek bestaat voor de ene helft uit interviews met succesvolle webwinkel eigenaren, en in de andere helft lees je praktische hoofdstukken die geschreven zijn door experts op hun vakgebied. De interviews en praktische hoofdstukken worden telkens afgewisseld.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: gebruikersvriendelijkheid van je webwinkel, juridische zaken, het belang van goede klantenservice, online marketing, logistiek en betaalmogelijkheden.

Maak van je webwinkel een succes is echt een aanrader als je van plan bent een webwinkel te starten. Het maakt duidelijk dat een webwinkel wel degelijk een succesvolle carrière kan zijn.

Praktische informatie


Maak van je webwinkel een succes is voor 27,95 te koop bij Bol.com.

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.