Inspiratie voor je thuiswerk plek

vrijdag 12 februari 2016 -
kantoormeubels
Sinds onze verhuizing naar het platteland heb ik mijn eigen kantoortje.

Mijn thuiswerk plek


Mijn thuiswerkplek zit achter de keuken en is ongeveer twee bij drie meter groot. Dat is dus niet zo ruim, maar dat geeft niet. Want als professioneel blogger zit ik vooral veel achter mijn bureau en computer. Ik heb dus ook niet zoveel ruimte nodig.

Bureau: witte plank


Mijn bureau bestaat uit een witte plank. Die plank beslaat de hele breedte van mijn kantoortje en rust aan de zijkanten op een paar houten latjes die in de muur zijn getimmerd. Mijn bureau heeft dus geen poten, en dat is weer lekker makkelijk wat betreft schoonhouden.

Kantoorspullen


Op mijn bureau staan een iMac en een printer. En op het moment dat ik deze post schrijf liggen er helaas ook allerlei boeken, tijdschriften te wachten tot ik ze heb verwerkt tot een artikel. Mijn bureaustoel is een witte keukenstoel.

Bordenrek


Rechts boven mijn bureau hangt een bordenrek dat ik gebruik voor boeken. Er staat ook een nietmachine in, en wat pennen.

Maar over het geheel genomen probeer ik mijn werkplek leeg en opgeruimd te houden. Ook omdat mijn kantoortje dus klein is.

Ik ben tevreden met mijn eenvoudige werkplek maar soms kan ik wel wegdromen bij mooie thuiswerk plekken. Door gebrek aan ruimte kan ik niet een echt bureau kopen of een mooie kantoorkast. Maar dromen is altijd leuk!

Inspiratie voor de thuiswerk plek


Daarom leek het me leuk om een post te maken met mooie spullen voor je thuiswerk plek. Want als Wahm verdien je best een mooie werkplek!

Op de site van Westwing vind je inspiratie voor kantoormeubels, maar ook handige tips! Hier onder een paar van mijn favorieten.

Een mooie secretaireEen minimalistische bureaustoel
Favoriete tip


Mijn favoriete tip op Westwing is om de kantoormeubelen in stijl en ontwerp aan elkaar aan te passen of als een set te kopen. Zo voorkom je dat het een allegaartje wordt, en krijg je een rustig effect.

Om die reden heb ik dan ook een wit bureau en een witte bureaustoel.

Leestip: Kies de juiste vloerbedekking voor je werkplek. en Houten latjes muur!

Geen opmerkingen

Nicole Orriëns. Mogelijk gemaakt door Blogger.