Geld verdienen met bannerverkoop op je blog

zaterdag 12 maart 2011
De meeste mensen verdienen geld met hun website, of blog, met Google Adsense. Op de tweede plaats staan affiliate inkomsten, en als het een beetje wil, verkopen sommige bloggers ook nog zelfstandig advertentieruimte op hun blog.

Dit soort blogs hebben vaak een rubriek 'Adverteerders' waarin ze de tarieven en formaten van verschillende banners en buttons vermelden. Zelf heb ik dat ook, maar met weinig succes.

Adverteerdirect

Dus toen ik een mailtje kreeg van Adverteerdirect was ik aangenaam verrast: zij bemiddelen tussen bloggers en adverteerders, en verzorgen de banners en buttons. Je schrijft je bij hen in, en vervolgens doen zij al het werk.

Hoe werkt het?

Adverteerders kunnen op Adverteerdirect shoppen naar blogs en websites waarop ze willen adverteren, en dat aangeven. Adverteerdirect stuurt de blogger vervolgens een mailtje dat er een advertentie is verkocht! Het enige dat je hoeft te doen is de code van de advertentie op je blog te zetten.

Goede klantenservice!

Adverteerdirect is bovendien bijzonder gebruikersvriendelijk, en betaalt meteen uit! En toen ik een keer een vraag had, vond ik in hun chatroom meteen een medewerker, die me hielp. Ook staat hun telefoonnummer vermeld. Ze zijn dus heel toegankelijk. Ik vond dat een verademing!

Hieronder zie je mijn verdiensten sinds november.
Conclusie

Ik vind Adverteerdirect een enorme aanrader: zij hebben de contacten, en jij hebt het blog! Zij verzorgen alle administratieve rompslomp, en jij hoeft alleen maar de advertentiecode te plaatsen.

Tel daarbij hun grote klantvriendelijkheid, en je begrijpt dat dit één van mijn lievelingssites is.

Meer weten?

Bezoek Adverteerdirect

Geen opmerkingen